Werkwijze

tandarts praktijk karowiec

Wij stellen u graag voor aan onze tandarts Joanna Karowiec en het team: Ania, Carla en Erwin. In onze praktijk zorgen wij graag goed voor uw mond en gebit. Een schone mond is belangrijk voor de (mond)gezondheid, het behoud van uw eigen tanden en kiezen en Uw Algehele Welzijn. De structuur van de elementen(tanden en kiezen) van het kauw stelsel, bestaat uit glazuur en tandbeen(dentine).

Het glazuur is het hardste en veerkrachtigste weefsel in ons lichaam en regenereert niet. Het is daarom van belang om mond goed te verzorgen met nadruk voor behoud van Dit weefsel.

In onze praktijk vinden we passend informatie over het gebit essentieel, net zoals wij het cruciaal vinden dat u zich op uw gemak voelt bij ons en bieden dan ook een warme, ontspannen en huiselijke sfeer.

We will make YOU care

Onze missie is: minimale invasieve tandheelkunde. Dit betekent dat wij samen met u werken aan het gezond houden van uw gebit, met behoud van uw eigen tanden en kiezen.

We will make YOU care is onze slogan! Samen houden wij uw gebit gezond. Dit kunnen wij niet alleen!

Informatie

Onze website biedt u verder informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandelingen. Daarnaast vindt u er een antwoord op vragen over de mondgezondheid; tips over tandenpoetsen en de do’s en don’t aan het gebit. Heeft u verder nog vragen over uw gebit, over een behandeling of een andere vraag? Aarzel niet en bel ons, wij staan u graag te woord.

Tandarts Joanna Karowiec staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

De Kolibrie

Tandartspraktijk Karowiec heeft gekozen voor een logo waarin ‘de kolibrie’ is verwerkt. Dit kleine, vogeltje inspireert ons door zijn veelzijdigheid, nauwkeurigheid en scherpzinnigheid.