Werkwijze

tandarts praktijk karowiec

Wij stellen u graag voor aan onze tandarts Joanna Karowiec en het team: Ania, Carla, Erwin en Saharnaz. In onze praktijk zorgen wij graag goed voor uw mond en gebit. Een schone mond is belangrijk voor de (mond)gezondheid, het behoud van uw eigen tanden en kiezen en voor een eerste indruk. Ook voor de gezondheid van uw mond is kauwen heel belangrijk. Goed kauwen maakt de kaken en tanden sterker. Het bevordert de aanmaak van speeksel, wat bijdraagt tot een gezonde mond.

In onze praktijk vinden we goede informatie over het gebit belangrijk, net zoals wij het belangrijk vinden dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk en bieden dan ook een warme, ontspannen en huiselijke sfeer.

We make YOU care

Onze missie is: minimale invasieve tandheelkunde. Dit betekent dat wij samen met u werken aan het gezond houden van uw gebit, met behoud van uw eigen tanden en kiezen.

We make YOU care is onze slogan! Samen houden wij uw gebit gezond. Dit kunnen wij niet alleen!

Informatie

Onze website biedt u verder informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandelingen. Daarnaast vindt u er een antwoord op vragen over de mondgezondheid; tips over tandenpoetsen en de do’s en don’t aan het gebit. Heeft u verder nog vragen over uw gebit, over een behandeling of een andere vraag? Aarzel niet en bel ons, wij staan u graag te woord.

Tandarts Joanna Karowiec staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

De Kolibrie

Tandartspraktijk Karowiec heeft gekozen voor een logo waarin ‘de kolibrie’ is verwerkt. Dit kleine, vogeltje inspireert ons door zijn veelzijdigheid, nauwkeurigheid en scherpzinnigheid. Onder ‘over ons’ worden interessante weetjes over de Kolibrie en de schakel tussen ons en het vogeltje verder beschreven.